Skælskør får endnu en Kunsttunnel

6. august 2020

Lørdag den 29. august kl. 13 -16

inviterer Skælskør Kunstforening og Skælskør år 2000 alle interesserede til indvielse af den nye kunsttunnel.

Tunnelen går under Norvejen fra Skovvej til Noret v/Skælskør Nor camping & hytteudlejning.

Der bydes i dagens anledning på kaffe/te og en flødebolle samt til børnene sodavand fra Harboes Bryggeri.

Bag udførelsen af projektet står den professionelle kunstner Kristian Vodder Svensson, som tidligere har lavet mange store spændende udsmykninger i hele landet. Han er særlig kendt for ”Den spanske trappe” i Sønderborg.

Det er ikke kun på ferniseringsdagen der er noget at opleve.

Hvis du kommer forbi tunnelen i ugerne op til, kan du være heldig at møde kunstneren i arbejde. Han har desuden inviteret elever fra Skælskør Skoles Kunsttalentklassers kunst- & designlinje med i tilblivelsen af kunstværket.

Skælskør Skole har foruden tilbud om en kunst- & designlinje for 7. – 9. klasser også en særlig musiklinje, og i anledning af indvielsen har de lovet at sørge for god musikalsk underholdning på scenen. Dette sker efter åbningstalen, som borgmester John Dyrby Paulsen holder kl. 13

Derefter vil det være muligt at komme på guidede rundvisninger i kunstværket under hensyntagen til de anbefalede forsamlingsregler pt.).

Der bliver uddelt billetter til alle interesserede efter ”først til mølle” princippet.

Uden sponsorer kunne et så stort og professionelt projekt ikke lade sig gøre, og der skal derfor lyde en kæmpe tak  til følgende :

Flügger group A/S, Flügger Farver v/Kim Lange, Skælskør Ejendomme A/S, Slagelse kommune, Harboes Bryggeri, Slagelse kommunes Entreprenørservice, Skælskør Turistforening, Skælskør Nor camping & hytteudlejning og sidst med ikke mindst Landudvikling Slagelse som hovedsponsor på hele projektet.

Det er med største fornøjelse at Skælskør Kunstforening og Skælskør år 2000, som initiativtagere til projektet, hermed kan invitere jer alle til indvielsesfest.

 

Nyhedsbrev